Lajmet E fundit

“Kjo do të ishte katastrofë”/ Vjen paralajmërimi i frikshëm nga Rusia!

Udhëheqësit perëndimorë, si kryeministri britanik Boris Johnson, po kërkojnë më pak varësi nga furnizimet me naftë nga Rusia në të gjithë Evropën.

Në përgjigje, zëvendëskryeministri rus Alexander Novak thotë se zëvendësimi i dërgesave ruse të naftës në Evropë do të çonte në “pasoja katastrofike” për tregun global dhe mund t’i çonte çmimet në mbi 300 dollarë për fuçi.

Ky çmim është më shumë se dyfishi i çmimeve aktuale.