Lajmet E fundit

Lu.fta në Ukrainë, Putin merr vendimin drastik

Një dekret i nënshkruar sot nga presidenti rus Vladimir Putin mandaton qeverinë të hartojë brenda dy javësh një listë të vendeve për të cilat lëvizjet e eksportit dhe importit do të ndalohen “për të mbrojtur sigurinë e Ru.sisë”, sikurse raporton Tass.

Ndërkohë sipas Interfax, ndalimi do të prekë produktet e gatshme dhe lëndët e para.