Lajmet E fundit

Rama me VIDEO prezanton punën nga projekti gj.ίgɑnt që është në ndërtim e sipër në vendin tonë

Me anë të një postimi në rrjetin social, kryeministri i vendit, Edi Rama, ka publikuar pamjet nga kantieri i Kampusit të Universitetit Bujqësor.

Me pamje panoramike të kampusit në ndërtim e sipër kryeministri thekson se ky projekt po merr jetë pas t.ërmetίt dhe është i denjë për çdo kampus universitar europian.

Aty po ndërtohen 8 godina të reja konviktesh me hapësira fjetjeje, studimi, ngrënieje, rekreacioni, të ideuar nga α.rκitekti.

Kapaciteti i kampusit parashikohet për 2200 studentë.