Lajmet E fundit

Sa është numri i vik.timave? Tjetër ditë me lu.ftime të përgjakshme mes Ukrainës dhe Rusisë

27 ci.vilë ukrainas janë vr.arë në qytetin verilindor të Kharkivit në 24 orët e fundit.
Lajmi është konfirmuar nga autoritetert ukrainase.

Qyteti i dytë më i madh i vendit, shtëpia e 1.4 milion njerëzve bëhet me dije se është shka.tërruar nga su.lmet ajrore ruse që nga fillimi i lu.ft.ës më 24 shkurt.

Sipas mediave të hujaja dje, qindra njerëz u fotografuan të grumbulluar së bashku në stacionin hekurudhor Kharkiv teksa përpiqeshin të hipnin në trena larg qytetit.

Në total, 170 ukrainas janë vrarë në të gjithë rajonin e Kharkiv, duke përfshirë pesë fëmijë.