Lajmet E fundit

“Çohu dhe jep do.rëhe.qjen, liro rrugen”/ Rama i kthen përgjigje befasuese: Do largohem kur…

Edi Rama ka rep.likuar me një qytetar i cili i kërkon llogari për rritjen e çmimeve madje i thotë kryeministrit që të japë do.rë.heqjen nëse nuk e pë.rballon dot pre.sio.nin.

Komentuesi: Kur nuk je i afte ta per.ballosh kr.izen cohu ZGU.PTHI dhe ti liro rrugen…

Përgjigjet Edi Rama: “Perballim kr.ize nuk do te thote qe ti te mos e ndjesh krizen dhe te kerkosh q.iqrra ne he.ll, po quhet qe kr.iza te mos te te mb.yse dhe te dalesh pa pla.ge te renda! Ajo qe nuk kuptoj une eshte pse disa vetem flasin dhe as degjojne,

as lexojne, nderkohe qe une po tregoj me fa.kte se si po e per.ballojme deri tani me te ves.htiren, kr.izen energjitike! Sa per lirimin e rruges kete e vendosin ata qe më kanë votuar”