Lajmet E fundit

FOTO ekskluzive nga Durrësi i vitit 1938: Si bënin plazhë shqiptarët dhe veshja e tyre interesante!

Një nga gazetat më të vjetra shqiptare “Java”, e cila publikonte lajme rreth vendit, më 27 qershor 1938 shkruajti lajme për Durrësin, të ciliat i shoqëroi bashkë me pamje nga bregdeti i Durrësit.

Kjo ishte periudha kur plazhi i Durrësit kishte filluar të merrte jetë duke u urbanizuar në mënyrë korrekte. Gjithashtu shkruhet për fillesën shërbimeve nga bashkia e qyteti dhe operatorët privatë duke e bërë kështu “banjën e Durrësit” të shfrytëzueshme për turistët e huaj dhe vendas.

Gjithashtu shkruhet për fillesën shërbimeve nga bashkia e qyteti dhe operatorët privatë duke e bërë kështu “banjën e Durrësit” të shfrytëzueshme për turistët e huaj dhe vendas.