Lajmet E fundit

(foto) Largimi i grave nga Ukraina, burri tenton të arratiset duke vënë gjoks të rremë

Lu tfa e ashpër e Rusisë në Ukrainë ka bërë që mijëra civilë, gra dhe fëmijë të largohen nga vendi, ndërsa burrat janë detyruar të qëndrojnë për të lu,ft,uar.

Por një burrë, i cili mesa duket nuk ka dashur të uftojë ka tentuar të arratiset nga vendi duke u maskuar si grua me gjoks rremë.

Por ai është kapur dhe plani i tij për t’u larguar ka dështuar.

Është e paqartë se çfarë ka ndodhur me të, pasi është kapur nga autoritetet ukrainase dhe nëse është lënë i lirë apo jo.