Lajmet E fundit

Marin Mema vjen me mega zbulimin: Një histori e rrallë në malin e Dajtit, pak km nga Tirana, pasuri pa fund

Gjurmimi i fundit i Marin Memas dhe stafit të Top Channel me siguri që është shumë mbresëlënes dhe fantastik duke zbuluar në Malin e Dajtit diçka të mrrekullueshme rreth historisë tonë shqiptare.

Një fshat shumë afër Tiranës, por me kaq të panjohura… Emrin e ka të njëjtë me një qendër në Gjermani… por si lidhen kaq larg ? A ka një histori mes tyre apo është thjesht një rastësi ?

Përse është folur kaq pak ? Një vend i vjetër ku thuhet se vinin kurorë të parët e fshatit, nje qytezë, e fjetur me fillesa që ne prehistori… Shumë pikëpyetje qëndrojnë në këtë vend që ngrihet me sytë nga kryeqyteti…