Lajmet E fundit

(video)Ministrja shfrenon fantazinë: Rama, në rrugën e duhur për t’u bërë Zeus

Një intervistë e hershme e ministres së Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes, Edona Bilali është bërë virale në rrjetet sociale.

Gjatë një interviste ministrja dëgjohet të thotë se edhe opozita është duke dhënë kontributin e saj që Rama të kthehet në një Zeus dhe që Shqipëria të kthehet në një monarki të mundshme. Mësohet se deklarata është bërë para tre vitesh gjatë një emisioni televiziv.

“Zoti Rama vërtetë nuk është Zeusi, por unë do e perifrazoja nuk është akoma Zeusi por është në rrugën e duhur pasi përveç pjesës që ai ka në staf dhe në qeveri është edhe opozita me qëndrimet e ditëpasditshme është duke dhënë dhe ajo kontributin e vetë që me pas një Zeus i cili pastaj të kthehet edhe forma që qeveriset Shqipëria ndoshta në një Monarki të mundshme”, tha Bilali.