Lajmet E fundit

(VIDEO)Çfarë nuk u pa? Florjan Binaj i nxjerr ideon dhe tregon si kontrolloheshin protestuesit nga kryeministria

Aktori i njohur i humorit, Florian Binaj, ka vendosur që edhe ditën e sotme të marrin pjesë në protestën që u mbajt para kryeministrisë kundër çmimeve të rritura të produkteve bazike dhe naftës.

Me anë të një postimi në rrjetin social Facebook, aktori Binaj publikon videon e protestës, ku protestuesit kontrolloheshin me dylbi.
Në një postim në rrjetin social Facebook, ai shkruan se a.rma e qytetarëve është fjala, ndërsa e qeverisë arroganca.

“E kupton sa shumë jemi kur na kontrollojnë me dylbi!!!A.rma më e fortë e jona është fjala dhe e vërteta, ar.ma e qeverisë është arroganca dhe gënjeshtra…se desh harrova, edhe ata që paguhen nga taksat tona të krijojnë profile fallco dhe të mbjellin urrejtje dhe përçarje në mënyrë që këta që na vjedhin, të vazhdojnë ta bëjnë”, shkruan Binaj.

https://www.facebook.com/watch/?v=694549638390947