Lajmet E fundit

Fakte mbi Gjenetikën (prejardhja) e popujve të Ballkanit duke përfshirë edhe Shqiptarët (video)

Na vjen keq nga pëllazgo-iliro-dardanët, por shkenca na sfidon. Analizat e ADN-s që u janë bërë popujve të Ballkanit nga instituti i gjenetikës iGENEA në Zvicër na dëshmon ngjashmerinë midis popujve Ballkanik, ku të gjithë popujt kanë prejardhje nga ilirët, thrakët, fenikasit, helenët, sllavët, vikingët…

Në këtë analizë vërejmë një gjë shumë interesante, boshnjakët kanë me shume perqindje të ADN-s me Ilirët sesa shqiptarët. Shikim të këndshëm! Dhe mos harroni ta shpërndani!