Lajmet E fundit

Një Djalë Pyeti Në Farmaci: A Mund Të Më Jepni Ilaçe Për Gjyshen Nëse Pastroj Dyshemenë?

Një fëmijë i vogël hyn në farmaci dhe qan dhe pyet: “A mund ta laj dyshemenë sepse gjyshja ime është shumë e sëmurë dhe ka nevojë për trajtim?” Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Farmacisti u zemërua shumë dhe donte ta dëbonte fëmijën e gjorë, duke e quajtur lypës pa e ditur historinë e tij. Një e re që e gjeti veten në farmaci e qortoi dhe e pyeti djalin se çfarë kishte ndodhur.
Ai i tha se gjyshja e tij, e cila e kishte parë që fëmijë sepse i kishin ikur prindërit, ishte shumë e sëmurë.

Ai i tha asaj se pa ilaçet ajo do të vdiste dhe ai do të dërgohej në një jetimore. Këtë e ka dëgjuar nga një shok i gjyshes së tij dhe ngaqë kishte frikë se mos e çonin në shtëpi, shkoi të kërkonte ilaçe për të ndihmuar gjyshen.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Gruaja e qetësoi dhe bleu të gjitha ilaçet e nevojshme që i duheshin gjyshes. Jo vetëm që ishte e bindur se ishte mirë, por edhe i vizitonte shpesh.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Pas disa kohësh, gjyshja vdiq dhe gruaja adoptoi djalin e ri. Sot është mjek dhe i trajton shumë mirë të rriturit. Çfarë ndryshimi i fatit. Ndani këtë histori për të rritur njerëzimin tek njerëzit.