Lajmet E fundit

Vjen Paralajmerimi I Fundit Për Vuciqin Dhe Serbine: ”Nese Serbia Kërkon Ndarjën E Kosovës, Ne Do Të Kërkojm…

Përshendetje miqt e mi ku do që jeni në këto momente brenda dhe jashtë atdheut mirë së ju gjejë. Duke pa gjendjen aktuale ku gjendet vendi Rep. e Kosovës, nuk munda të jem i heshtur karshi gjendjes aktuale dhe rreziqeve që po i kanosen vendit dhe mu për kete ndiva obligim moral e kombetar ta nderpres çkyqjen nga rrjetet sociale ku pata vendos të pushojë për të marr energji të reja për veprim.

Me ngjarjet e fundit në Kosovë nga ana e Serbisë si rasti i Karaçevës, rasti i paraqitjes së një grupi serbesh në Mokne, dhe tani rasti i nderprerjës se punimeve të rrugës që lidhë Kosovën me Gucinë e shkas për kete ishte Presidenti i Serbisë Vuçiç, më shtynë qe të mos rrij i heshtur.

Unë më pakë fjalë do ti thosha Vuqiqit dhe Kishës Ortodokse serbe si vijonë më poshtë se kishat më Kosovë Dardani nuk janë të tyre. E para, kishat ortodokse në Kosovë kanë qene dhe janë kisha shqiptare. E dyta, sa i përket kërkesave serbe për grabitje të tokave të Kosovës në kembim të njohjës së Kosovës shtet të pavarur dhe sovran, kete duhet ta harron njëhërë e mirë.

Nese Serbia ka kerkesa për qellim. Aneksimin e Kosovës ose ndarjën e Kosovës edhe kete le ta harron per deri sa nuk i kethen tokat tona të rreth 700 fshatrave shqiptare duke i për’ndjekur më topë, plumb, zjar’rë e thikë 250 – 300.000 shqiptar nga trojet e tyre etnike dhe autoktone nga Molla e Kuqe tek Nishi.