Lajmet E fundit

(video) Ush.tria ukrainase shk.atërron qendrën e komandës ruse

Të tjera pamje tregojnë se si us.htria ukrainase shk.atë.rroi një qendër komande ruse duke shka.tërr.uar shumë mjete të bli.nduara.

Videoja tregon momentin kur rak.etat ukrainase godasin mbi for.cat ruse në qytetin e Mariupolit.
Pamjet vijnë në kohën kur kon.flikti ka hyrë në ditën e 18-të.

Shtabi i Përgjithshëm i For.cave të Ar.mat.osura të Ukrainës thotë se ka shk.atërr.uar 362 tanke, 58 avionë, 83 helikopterë dhe 1205 mjete të rënda transporti të ush.trisë ruse. Gjithashtu ka arritur të sh.katë.rrojë edhe 135 sisteme artilerie, 62 raket.ahe.dhëse, 33 sisteme mbrojtëse anti.ajrore, 585 mjete transporti, 3 anije lu.ftar.ake dhe 7 dronë.