Lajmet E fundit

(video) Shkatërrimi më i frikshëm në Shqipëri. Si u zhduk qyteti…

Shumica shohin sot këtë pamje të Durrësit… Kjo sepse qyteti i lashtë i përmendur hershëm në dokumenta është përpirë…
Jo nga pushtuesit që këtu kanë zbritur bollshëm gjatë historisë, por nga shumëkatëshit e betonit…

Në themelet e shumë prej këtyre pallateve dergjen rrënoja arkeologjike… Një dokumentar me fakte tronditëse…
Si u zhdukën shumë gjymtyrë të Durrësit të vjetër ? Çfarë mbijeton ende në bordumet e disa pallateve ?

Të fshehtat, të pathënat, heshtja…. Do te sjellim si kurre me pare historine dhe Durresin e vertete, ate te kohes se shkuar, por edhe te sotmin…