Lajmet E fundit

Çfarë do të thotë kryqi në bluzën e Zelensky? Ja pse ka qëndruar gjithmonë me veshje ushtarake që nga fillimi i pushtimit rus

Presidenti i Uk rainës, Volodymyr Zelensky, është parë gjithmonë me veshje ushtarake që nga fillimi i pushtimit rus në vendin e tij. Udhëheqësi uk rainas ka dashur të qëndrojë në Kiev për të mbrojtur Uk rainën, pavarësisht se ka mundur të arratiset i sigurt me ndihmën e Shteteve të Bashkuara. Që atëherë dhe në të gjitha daljet e tij publike, të cilat nuk janë të pakta, ai është veshur me të gjelbër.

Në ndërhyrjen e tij në Kongresin e Shteteve të Bashkuara për të kërkuar më shumë ndihmë, megjithatë, kishte një risi në veshjen e tij. Zelenski kishte veshur një këmishë të gjelbër ushtarake me një kryq në gjoks, mu në zemër, raporton Mundo Deportivo.

Është një Kryq i Hekurt me stemën e Uk rainës në qendër. Ky simbol është emblema e Forcave të Ar,matosura të Uk rainës dhe, për rrjedhojë, është njohja e Zelenskit për të gjithë ata burra dhe gra që janë nën komandën e tij dhe kanë lënë gjithçka për të mbrojtur integritetin territorial të vendit të tyre, pavarësisht se janë inferiorë ndaj forcave ruse.

Forcat e Ar,matosura të Uk rainës përbëhen nga Forcat Tokësore, Forcat Ajrore, Marina, Forcat Sulmuese Ajrore dhe Forcat e Operacioneve Speciale. Të gjithë ata janë nën urdhrin e fundit të Zelensky.Çfarë do të thotë kryqi në bluzën e Zelensky? Ja
Ky nuk është një simbol na,zist

Në këtë mënyrë, mohohet që Zelenski të ketë veshur një simbol na.zist në këmishën e tij, dhe gjithashtu me krenari, siç ishte spekuluar me një nga mashtrimet e shumta për konfliktin midis Uk rainës dhe Ru sisë.

Kryqi i Hekurt ishte një simbol nazist në Lu,ftën e Dytë Botërore, dhe kështu, gjatë historisë ka pasur simbole të tjera të ngjashme me këtë lloj kryqi, si ai që mban Zelensky, të cilat nuk kanë të bëjnë fare me Ad,olf Hi,tlerin apo na,zi,stët.