Lajmet E fundit

Putin nuk dëshiron një takim me Zelenskyn, presidenti ukrainas: “Nuk do të përkulemi” para …

Në ditën e 26-të, uk rainasit po vazhdojnë të përballen me agresionin rus. Dhe që nga dita e parë atje ka pasur zhvillime të shumta, që nga dëmet e mëdha materiale, po ashtu edhe humbje të jetëve të njerëzve.

Por kjo nuk ka ulur moralin e tyre, përkundrazi. E përveç moralit ata kanë parë një mbështetje të jashtëzakonshme nga e gjithë bota.

E gjitha erdhi pas kër,cënimeve disamujore se do të fillojë pushtimin e Uk rainës, presidenti rus Vladimir Putin më 24 shkurt urdhëroi “operacionet usht,arake” në këtë shtet evropian.