Lajmet E fundit

VIDEO: Ata Vunë Re Se Diçka Po Lëvizte Nën Shtëpi – Hasën Në Një Tmerr Që E Pa E Gjithë Bota

VIDEO: Ata vunë re se diçka po lëvizte nën shtëpi – hasën në një tmerr që e pa e gjithë bota
Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Diçka lëvizte dhe kërciste vazhdimisht nën shtëpi, ndaj një kompani vendosi të shihte se për çfarë bëhej fjalë, por nuk e prisnin të ndesheshin me një skenë të tillë që do të bëhej virale. Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Nën shtëpi rreth 50 gjarpërinj deri në dy metra e gjysmë të gjatë. Amerikania Jessica, e cila jeton në shtëpi me bashkëshortin e saj, e ka postuar videon në YouTube.