Lajmet E fundit

A do të ketë marrëveshje ar.mëpushimi mes Uk rainës dhe Rusisë? Deputetja Rudik: Putini…

do të ketë marrëveshje ar,mëpushimi mes Uk rainës dhe R usisë? Deputetja ukrainase Kira Rudik në intervistë për ClickPlus, që do të transmetohet sonte në orën 21.30, tha se pengesë kryesore e marrëveshjes është Putini, të cilit siç thotë Rudik, nuk mund t’i zihet besë.

Shton se qëllimi kryesor i Putinit është të ndalojë se ekzistuari Uk raina si shtet i pavarur dhe Sovran.

“Pengesa kryesore është se Putini nuk e mban fjalën. Për shembull, çfarë do të ndodhë nëse arrijmë ar,mëpushim dhe nesër përsëri të na su,lmojë. Kjo është ajo që na ndodh vazhdimisht, kjo është ajo të cilën e shohim në 8 vitet e fundit në lu,ftërat në lindje të vendit.

Kush është garantuesi dhe cilat janë garancitë që P utini nuk do të su,lmojë nesër përsëri, për momentin nuk shoh garanci të tilla dhe kjo është arsyeja pse nuk ka zgjidhje paqësore me të për momentin

. Sepse e vetmja gjë për të cilën Putin është i aftë është shk,atërrimi dhe ai është shumë i qartë, ashtu si Hi,tl.eri që ishte i qartë në qëllimin e tij për të zhd.ukur heb,renjtë. Pu tini është i njëjti në synimet e tij, ai ia mohon Uk rainës dhe u k rainasve të drejtën për të ek,zistuar”, tha Kira Rudik, deputete e Uk rainës.