Lajmet E fundit

Deklarata e fortë e gazetarit për Elsa Lilën: 1000 herë me e burgos, e 2000 herë me e dënu ajo…

Kryelajm në mediat shqiptare dhe ato italiane ditën e djeshme ka qenë arrestimi i këngëtares Elsa Lila si pjesë e një grupi kr,iminal që trafmikonte dr,ogë.

Ndër personazhet e shumtë që kanë reaguar për këtë lajm është edhe gazetari Milaim Zeka, i cili përmes një postimi në Facebook e konsideron Elsa Lilën një artiste brilante dhe që b,urgu nuk mund ta mohojë këtë.

Zeka shkruan:
“1000 here me bur,gos, 2000 here me denu, per mu, Elsa Lila mbetete njeri fantastik, artiste brilante.

Vetem ka,fsheria mediatike shqipetare te dënojne, fyejne e persekutojne, me keq se sa prokuroret taleban!”