Lajmet E fundit

Biden zbulon “se,kretin” e Putin, çfarë besonte ai se do ndodhte me NA TO-n

Presidenti i SHBA Joe Biden tha se presidenti rus Vladimir P utin i kishte treguar atij në bisedat e tyre të hershme se ai besonte se aleanca e N A TO-s nuk do të qëndronte e bashkuar.

Sipas Biden në një bisedë mes tyre P utin ishte shprehur i bindur se NA TO nuk do të qëndronte e bashkuar.

“Pu tini po mbështetej për ndarjen e NA TO-s. Biseda ime e hershme me të në dhjetor dhe në fillim të janarit – ishte e qartë për mua se ai nuk mendonte se ne mund ta mbanim këtë kohezion,” u tha Biden gazetarëve në Bruksel, Belgjikë, të enjten.

“N,ATO nuk ka qenë kurrë më e bashkuar se sa është sot. P utini po merr pikërisht të kun,dërtën e asaj që syn,onte të kishte, si pas.ojë e hyrjes në Uk rainë.”, tha ai.