Lajmet E fundit

Rama shfaqet në rreshtin e parë -Udhëheqësit e N ATO-s kanë mbërritur në Bruksel për të …

Udhëheqësit e NA TO-s kanë mbërritur në Bruksel për të shqyrtuar hapat e tyre të ardhshëm në përgjigje të pus,htimit rus të Uk rainës. Si vend anëtar i NA TO-s, edhe kryeministri Edi Rama ndodhet sot në Bruksel, i shoqëruar në samitin e sotëm nga ministri i mbrojtjes Niko Peleshi dhe nga ministrja e jashtme Olta Xhaçka.

Grupi u mblodh për një foto zyrtare të rastit përpara takimit të tyre, i cili është përshkruar si një nga më të rëndësishmit në historinë e aleancës, teksa lu, fta hyn në muajin e dytë. Rama shfaqet nga afër duke biseduar me kryeminsitrin kanadez Turdeau, si dhe më pas në krah të liderve të tjerë: Biden, Johnson dhe Erdogan.

Ky takim vjen në një nga momentet më të vë,shtira për aleancën paqeruajtës, e cila po përballet me thirrje të vazhdueshme për të ndërhyrë në kon,fliktin në Uk rainë, duke mbyllur hapësirën ajrore, për të ndalur su,lmet nga ru se nga ajri.