Lajmet E fundit

Kundërshtarët e Erdoganit, ftesë kundërshtarit të Ramës në Turqi

Më përcolli përshëndetjet e ngrohta të Liderit të Opozitës në Tu,rqi, Kryetarit të Partisë Republikane, z.Kemal Kiliçdaroglu, si edhe ftesën e tij për të vizituar së afërmi Turqinë, të cilën e pranova me shumë kënaqësi.

Forcimi i miqësisë së sinqertë midis dy vendeve tona është interes i gjithanshëm dhe afatgjatë i dy popujve tanë!”, shkruan Meta.
Shkon kjo ftesë në të njëjtën linjë me zhvillimet politike në Shqipëri. Kundërshtarët e Erdoganit ftojnë për vizitë kundërshtarin e Ramës, mikun e ngushtë të presidentit turk.

Më përcolli përshëndetjet e ngrohta të Liderit të Opozitës në Tu,rqi, Kryetarit të Partisë Republikane, z.Kemal Kiliçdaroglu, si edhe ftesën e tij për të vizituar së afërmi Turqinë, të cilën e pranova me shumë kënaqësi.

Forcimi i miqësisë së sinqertë midis dy vendeve tona është interes i gjithanshëm dhe afatgjatë i dy popujve tanë!”, shkruan Meta.

Shkon kjo ftesë në të njëjtën linjë me zhvillimet politike në Shqipëri. Kundërshtarët e Erdoganit ftojnë për vizitë kun,dërshtarin e Ramës, mikun e ngushtë të presidentit turk.