Lajmet E fundit

Deklarata e papritur e Milaim Zekës, zbulon lidhjen ‘sekrete’ të Fatos Nanos

Gazetari i njohur Milaim Zeka tha në ‘Rrethi Katror’ se ish-kryeministri Fatos Nano ka qenë i l,idhur me amerikanët dhe me C, IA-n.

Deklarata e Zekës:
“Ka qenë i lidhur me amerikanët drejtpërrdrejt dhe me C, IA-n amerikane. Amerikanët e detyruan të bënte një takim se,kret me Millosheviçin”, deklaroi Zeka.