Lajmet E fundit

Kreshnik Spahiu e thotë troç: Ja kush e ka fajin për…

Kreshnik Spahiu i ftua në një emision televiziv, ka komentuar rritjen e çmimeve të karburanteve duke thënë se fajin e ka totalisht shteti. Ai tha se është vendosur një çmim abuziv pasi në të gjitha vendet ku merret nafta ka çmim fiks.

“Në të gjitha analizat, përgjegjësinë për rritjen e çmimit e ka qeveria dhe jo tregtarët e naftës. Do ju jap një sërë arsyesh.

Shqipëria importon 100% të naftës. Në momentin që Shqipëria u zhvesh nga pronësia e prona e saj, dhe e ka lënë në dorë të paditur, ka ardhur ky çmim abuziv.

Shqiptarët të kuptojnë që ndryshe nga produktet e tjera, nafta ka çmim fiks. A e merr në Moskë, a Arabi Saudite, ka të njëjtin çmim,” tha Spahiu.