Lajmet E fundit

Rama me paralajmërim të ri, ja çfarë po mendon të bëjë çdo muaj

Kryeministri Edi Rama paralajmëron se dita pa makina, mund të bëhet pjesë e pandashme e kalendarit mujor të aktiviteteve, në bashkëpunim me pushtetin lokal.

DITA PA MAKINA duhet të bëhet hap pas hapi pjesë e pandashme e kalendarit tonë mujor, ashtu sikundër fuqizimi i transportit publik dhe nxitja e përdorimit të biçikletave në qytet, do të jenë pjesë e pandashme e punës së përbashkët me pushtetin vendor, për më shumë cilësi jete në hapësirat publike të komuniteteve tona.