Lajmet E fundit

Pas bisedimeve në Stamboll, Rusia vendos të

Zëvendësministri i Mbrojtjes i Rusisë, Alexander Fomin thotë se Rusia do të “ulë rrënjësisht” aktivitetin ushtarak jashtë Kievit dhe Chernihiv-it, sipas agjencisë së lajmeve Tass.

Forcat r use duket se kanë ngecur në këtë zonë, ndërsa më herët ministria e mbrojtjes e Mbretërisë së Bashkuar tha se fo rcat uk rainase kishin arritur të largonin r,usët nga një numër pozicionesh. Ai tha se Rusia mbetet një k,ërcënim serioz për Kievin për shkak të aftësisë së saj s,ul,muese.

Qyteti verior i rrethuar i Chernihiv ka mbetur nën zj,arrin rus sot, sipas zyrtarëve uk rainas. Kryetari i bashkisë së qytetit vlerëson se 400 banorë janë vr, arë atje që nga fillimi i lu, ftës.