Lajmet E fundit

Rama nuk i kursen ironitë në Kavajë për rindërtimin: Kujdes se ju jeni dhe…

Rama nuk la pa thumbuar opozitën, ndërsa iu drejtua qytetarëve duke u shprehur se bravat tashmë janë të sigurta dhe të bëjnë kujdes në zgjedhjet e tyre.

“Për shumë nga ju që me të drejtë ka qenë dyshues se mund të vinte dita për të bërë realitet këtë vepër. Të gjithë ju që keni ardhur këtu bravat i keni të sigurta, bëni kujdes mos vijnë t’jua bllokojnë sërish se jeni nga Kavaja dhe ndodh të ngatërroheni me dy gishtat.

Por përtej shkave ky është një program që nuk bën dallim majtas apo djathtas. Sot këtu krijohet një zonë e dytë e një lagje të re