Lajmet E fundit

Marin Mema (video) Zbulimi që ndryshon historinë e shqiptarëve

Zbulohet tempulli i lashtë në majën e një mali në Shqipëri. Çfarë ka ai të veçantë dhe a mund të ndryshojë këtë pjesë të historisë së

shqiptarëve? Lidhja me kultin e Zeusit dhe përse arkeologët nuk kishin shkuar më parë? Mos humbisni videon e plotë të dokumentarit të gazetarit Marin Mema.