Lajmet E fundit

(VIDEO)Kalaja e fshehte e Skënderbeut

Gazetari Marin Mema sjell një dokumentar tjetër për jetën e heroit kombëtar shqiptar, Gjergj Kastriotit – Skënderbeut.
A kishte Skënderbeu një kala të fshehtë?

Pse u quajt e tillë, si u përdor dhe ku ndodhet?
Shikojeni videon e mëposhtme, për të mësuar detaje të panjohura për strategun e madh që fitoi shumicën e betejave kundër perandorisë më të madhe të kohës – otomanëve!

Shiko Videon: