Lajmet E fundit

(video)Mahnitëse/A ruhet këtu SHQIPJA e vjetër?

44 vjet me pare nje mozaik i rralle u zbulua rastesisht gjate punimeve per ndertimin e nje shtepie…. Ai paraqet vec te tjerash potretin e

nje burri enigmatik me floke te gjate… Krah tij disa fjale permes te cilave mesa duket eshte kerkuar te jepet nje mesazh… Mozaiku daton te

pakten 1600 vjet me pare… Por kush eshte burri ne kete mozaik dhe cili është kuptimi i ketyre fjaleve ? Kjo ka ndezur diskutime te forta
mes studiuesve dhe mendime shume kontradiktore mes tyre…. Nje mister i jashtezakonshem…