Lajmet E fundit

(video) Historia shqiptare dhe vjedhjet serbe te saj…

Ky video qenka pergatitur nga shkrimet e mia.Nje pergjegje serbeve per te cilat nuk flasin Akademite shqiptare.
Nuk flitet as ne TV – shqiptare.

Serbet pervetesojne e ne heshim. Shikojeni me vemendje.Per kete teme duhet shkruar libra e libra ne gjuget e Europes.
Shqiptar, mos rri po duku, se na perpiu historia
I juaji fahri Xharra