Lajmet E fundit

(VIDEO)Kështu e falsifikojnë maqedonasit historinë, shikojeni dokumentarin për Iliridën

Maqedonia e lashtë dhe ajo e sotme. Një udhëtim që zbulon të vërtetat, rrënjët, deformimet, dhe gjithçka tjetër. E gjitha vjen e përmbledhur në këtë emision.

Cila është lidhja mes Maqedonisë së lashtë dhe asaj të sotme?
Si manipulohet historia? Gazetari Marin Mema sjell një investigim në qendrat kryesore.

Çfarë fsheh nëntoka e tyre? Ndiqni v1deon e Marin Memës së Top Channel, e plota që sjell të vërtetat e jashtëzakonshme