Lajmet E fundit

FOTO-Ushtria e Enverit që e konsideronte Amerikën “tigër prej letre” Ar-matim deri në “dhëmbë” dhe zbor mes borës:

Thuajse e gjithë bota ka kthyer sytë nga forcat ushtrake për shkak të gjendjes së krijuar nga agresioni i Vl adimir Pu tinit.

Ndryshe nga sot kur Ush tria Shqiptare nuk është në gjendjen e saj më të mirë, dikur në vend investohej masivisht për mbrojtjen.

Edhe pse një pjesë e madhe e popullsisë jetonte në mjerim, diktatura e Enver Hoxhës objektiv kryesor kishte ar, matimin e Shqipërisë.
Më poshtë po përcjellim disa foto të rralla nga ajo kohë.