Lajmet E fundit

Rusia s’ka të ndalur, sulmon një tjetër qytet port në Uk rainë

Forcat ru se nuk kanë të ndalur në su,lmet që po ushtrojnë në Uk rainë. Pas su, lmeve ajrore në qytetin port Odesa, tani kanë dalë raporte për një su,lm në një tjetër qytet port.

Ndihmësi i Ministrit të Jashtëm të Ukrainës Anton Herashchenko, bëri me dije se autoritetet kishin raportuar një su,lm në qytetin port të Mykolaiv.

Tashmë ushtria ruse ka sul, muar anën jugore të Uk rainës , e cila duket si një përpjekje e qartë për të bllokuar Ukrainën nga Deti i Zi dhe për të krijuar një korridor tokësor nga Rudsia në gadishullin e Krimesë, të cilën Moska e mori në kontroll në vitin 2014.