Lajmet E fundit

(VIDEO)Deklarata befasuese e djalit që udhëtoi në kohë: Jam kthyer nga viti 6000, nëse më zbulojnë më vrasin!

Nëse i riu nga Rusia që pretendon se ka jetuar në botë paralele dhe di shumëçka ka zbuluar identitetin e tij, ky njeri që thotë se vjen nga e ardhmja nuk ka preferuar ta bëjë një gjë të tillë.

Një djalë thotë se ka ardhur nga viti 6000 në planetin Tokë dhe ka shumë gjëra për të na treguar, e për këtë tregon edhe një foto si provë. Videoja e prezantimit të djalit ka pak ditë që është hedhur në YouTube nag ApexTv që merrtet kryesisht me aktivitetet paranormale.
Ai thotë se ka udhëtuar në kohë përmes teknologjisë së teleportimit, e cila ekziston edhe sot, por që qeveritë nuk dëshirojnë që masa të informohet për to.
Djali në video shprehet:

“Më duhet të fshihem pasi qeveria nuk do që qytetarët e thjeshtë t’i mësojnë këto gjëra. Nëse më zbulojnë do të më elim, inojnë. Pas 4000 vjetëve kemi zbuluar ilaçin kundër ka, ncerit, ekziston mundësia e teleportimit, udhëtimin nëpër kohë mund ta bëjë kushdo që ka para të mjaftueshme për të paguar për këtë përvojë të paharruar.”

Nëse kjo ju duket e pabesueshme, djali pretendon dhe është i bindur që në vitin 20128 çdokush do informohet për udhëtimin në kohë në qytetin futurist, të cilin e shfaq në foto por ka vendosur që të mos e zbulojë që tani.

Teksa tegon foton djali shton:
“Fotografia është pak e dëmtuar, por kjo ka ndodhur për shkak të udhëtimit në kohë. Dua të shtoj se në vitin 6000 bota nuk do udhëhiqet nga qeniet njerëzore por nga inteligjencia artificiale që është shumë më e avancuar se e jona, por ajo nuk merr parasysh ndjenjat dhe emocionet.”

Sa përqind e vërtetë mund të jetë kjo nuk dihet, ama që bota do jetë krejtësisht ndryshe në vitin 6000 kjo s’do mend.