Lajmet E fundit

Takim spektakolar: Burri më i gjatë në botë takon gruan më të shkurtër dhe të dy kanë…

Ai është njeriu më i gjatë në botë, ajo femra më e shkurtër. Dy njerëzit që kanë hyrë në rekordet Guiness janë bërë bashkë në një set fotosh të realizuara në Egjipt.

Sultan Köse, 35 vjeç, nga Turqia është njeriu më i gjatë i regjistruar në botë, 246.5 cm i gjatë, ndërsa Jyoti Amga, 24 vjec, nga India, mban rekordin Guinness si gruaja më e shkurtër në botë me vetëm 62.8 cm e gjatë.

Çifti ekstrem u ftua nga Bordi Egjiptian i Promovimit të Turizmit për të vizituar vendet më të famshme të Kajros.