Lajmet E fundit

E pabesueshme por e vërtetë: Në këto vende është e ndaluar të shkrepësh foto

A e doni fotografinë? Dini për këto vende me disa rregulla të veçanta …
Dashuria për udhëtime i shtyn njerëzit të jenë gjithmonë në karrocë. Pushimet sjellin gëzim dhe udhëtim i cili përfundimisht ngjyron kujtimet e gjalla.

Sidoqoftë, ka disa vënde që e kanë menduar të arsyeshme të ndalojnë fotot.
Ky ligj i çuditshëm provon të jetë problematik për shumë turistë.

Këtu janë vendet ku mund të dëshironi të shmangni marrjen e fotografive për të mos pasur problem me ligj.
“Lagjia e Kuqe” në Amsterdam-“Foto te grave” në Korenë e Jugut-“Prona private” në SHBA-Pallati i Emirateve të Bashkuara Arabe-Korea e Veriut – toka e ndaluar-Anglia jokomerciale.-Algjeri.