Lajmet E fundit

SHBA kërkon Ilir Metën në burg, po dashnorja e tij a do të ekstradohet nga Amerika? Çdo ndodhë me Kozin?

Që Ilir Meta i ka qejf femrat e bukura, kjo dihet me kohë. Janë përfolur shumë femra si të dashurat e presidentit Meta.
Besojeni, kreu i shtetit ka patur sukses me gjininë femërore, ose më saktë pushteti i tij.
Pushteti të zgjatë, të zbukuron dhe të jep hijeshi.

Jo pak zhurmë u krijua me orët Seiko ku Meta i dhuronte gazetareve, pasi krijonte një diçka më shumë se intervista.
Madje ka edhe një histori me këtë, ku Monika ia plasi në fytyrë Mirës mes të gjithëve që orën që kishte në dorë ia kishte dhuruar Iliri. Këtë e dinë të gjithë gazetarët të pranishëm në aktivitet.

Gjithsesi është një tjetër femër kësaj here. Kozi, emigrantja në SHBA.
Një femër plot nur dhe hijeshi. Gojët e liga thonë se ajo ka patur një lidhje me presidentin Meta. Madje ai ishte që e dërgoi në SHBA si dhuratë për shërbimet e ofruara.

Por Meta tani nuk i ka aspak punët mirë me Amerikën. SHBA-të kanë kërkuar që Meta të arre, stohet dhe nuk dihet fati i bukuroshes.
A do të ekstradohet Kozi?Këtë nuk e dimë. Por ajo që është e sigurt është se Ilir Meta është pranë burgut më shumë se kurrë.

Kozi nuk është vetëm. Fundja ajo është një v1kt1më e sistemit të pushtetit në Shqipëri. Femrat e bukura bien pre e pushtetit, ose e kërkojnë vetë ato.
Shpresojmë që ajo të vazhdojë jetën e re në kontinentin e Amerikës, pasi presidenti i saj tashmë i ka punët pisk.