Lajmet E fundit

(video)Ku ndodhet qyteti Iliro-arbëror i fshehur nga studiuesit?

Një qytet i vjetër, i harruar…
Për të kanë shkruar shumë autorë, por pak prej tyre e kanë vizituar…

Madje shumica përsërisin gabimet e njëri – tjetrit, duke shërbyer në njohjen e një historie të deformuar …

Çfarë tjetër qëndron në këtë qendër të hershme dhe të paeksploruar siç duhet ?
Të dhënat tona shkojnë shumë përtej asaj që njihet deri më sot zyrtarisht… Një histori e jashtëzakonshme, një vend i jashtëzakonshëm që mund ta zbuloni në videon e plotë të dokumentarit të gazetarit Marin Mema.