Lajmet E fundit

E Moshuara I Shkon Përballë Kryeministrit: Më Trego Si Të Jetoj Me 75 Mijë Lekë Pension!? Ja Si Përgjigjet Rama!

Një e moshuar i ka kërkuar “llogari” kryeministrit Edi Rama për pensionin e ulët pasi siç thotë ajo e ka të pamundur jetesën me 75 mijë lekë.Por kreu i qeverisë në një moment e pyet qytetaren nëse ka marrë bonusin me vlerë 30 mijë lekë të vjetra si pjesë e paketës së Rezistencës Sociale. Menjëherë më pas e urdhëron duke i thënë: “Shko ulu aty”.
Shtyp hape.siren rekl.amuese më poshtë dhe shikoni lajmin e plotë:

Debati:
Fevziu: Çfarë mund të bëjë një i moshuar me 75 mijë lekë pension?
Rama: Mos ja fusni kot tani. Më ke thirrur për cfarë? Sot jemi në kushte të tjera që duhet të dëgjojnë qytetarët për iniciativën e qeverisë për të mbrojtur nga rritja e çmimeve.
E moshuara çohet nga karrigia dhe i drejtohet tavolinës së Ramës: Marrim pension të ulët…

Rama: E more bonusin e “Rezistencës Sociale” me vlerë 3 mijë lekë të reja?
Pensionistja: Po e mora, nuk mjaftojnë…
Rama: Ik ulu tani aty!