Lajmet E fundit

“Hyn në fuqi ligji i ri”/ Kryeministri Rama bën ndryshimin e madh: Duke nisur nga muaji…

Kryeministri Edi Rama ka njoftuar se prej muajit prill në Shqipëri do të futet ligji i ri.

Rama bën me dije se me ligji i ri heq taksat për çdo pagë deri në 400 mijë lekë, kurse prej muajit prill paga minimale në Shqipëri do të bëhet 320 mijë lekë të vjetra.

“Do të futim në fuqi ligjin për zerimin e taksës për pagat deri në 400 mijë lekë të vjetra dhe përgjysmimin e taksës mbi pagat deri në 500 mijë lekë të vjetra, si dhe uljen e taksës mbi pagat nga 1,5 deri në 2 milionë lekë të vjetra. Do tërheqim dy muaj përpara edhe futjen në fuqi të ligjit për pagën minimale, e cila nga muaji prill do bëhet 320 mijë lekë të vjetra”, tha Rama.