Lajmet E fundit

HUBMËSI, Si u fundos anija e Lulzim Bashës, 17 vite pas aktivizimit në politikë

Si u fundos anija e Lulzim Bashës, 17 vite pas aktivizimit në politikë. Vetmia e madhe, dhe rezistenca për të mos lëshuar karrigen e Kryetarit. Detaje të panjohura nga mbledhjet me tension e grushta. Një raport i plotë për zhvillimet dramatike në Partinë Demokratike

Nuk dihet ende fati i asaj karrigeje plastike që Lulzim Basha hodhi në ajër në Durrës në javën e fundit të shkurtit, një gjest simbolik revolte, por e sigurtë është se

ai është ngjitur keqazi pas poltronit të tij, aq sa po e çon habinë e njerëzve në nivele të panjohura më parë.