Lajmet E fundit

Rrëfimi i 87 vjeçarit që punon në mullirin me ujë, që punon pa pagesë për të varfërit (VIDEO)

Rrugën jo të gjatë nga shtëpia deri të mulliri qindravjeçar, 87-vjeçari Zenel Beka nga fshati Kuqicë e Skenderajt e përshkon me traktor. Mulliri me ujë, ku bluhen

drithërat, tashmë është pjesë se monumenteve historike të Kosovës Kjo pamje magjeps secilin që kalon këndejpari mé póshté ndíqní vídeón.

Objekti i mullirit gjendet në një hapësirë të rrafshët, e rrethuar me gjelbërim dhe gurin e mullirit e sjell uji i dy përrenjve me ujë të pastër si loti.