Lajmet E fundit

(FOTO)Kjo ishte Shkodra e bukur para 104 vitesh

Në vitin 1913, Auguste Leon dhe Jean Bunhes, njëri fotograf e kimist dhe i dyti një profesor i gjeografisë humane në College de France,
erdhën në Ballkan për të fotografuar jetën, zakonet dhe njerëzit, zhdukja e të cilëve është vetëm “çështje kohe”.