Lajmet E fundit

“Më kanë shoqërʋar lotët” mes akʋzave për abʋzim seksʋal, Elita Rʋdi bën deklaratën për Gjikon

Së fundi rreperi Gjiko ka qenë në qendër të vëmendjes për shkak të akuzave se ka abuzuar seksʋa1isht me një të mitur disa vite më parë. Ndërsa reperi ka mohuar akuzat, Elita Rudi, bashkëshortja e tij, ka treguar se e mbështet atë.
Shtyp hape.siren rekl1amʋese më poshtë dhe lexo lajmin e plote

Reperi ka sjellë projektin e ri muzikor me titull “Gjoni”. Kënga është pritur mirë nga publiku, kjo pasi tematika që trajton është tejet e veçantë. Reperi i këndon gja, kmarrjes dhe faljes së gj, akut, një fenomen që prek shumë shqiptarë. Elita ka shpërndarë një pjesë nga kënga ndërsa ka treguar përjetimet e saj.
Shtyp hape.siren rek1amʋese më poshtë dhe lexo lajmin e p1ote

“Çdo herë që e kam dëgjuar e parë këtë spot përpara publikimit, më kanë shoqëruar edhe lotët. Një super projekt nga Gjiko. Për një realitet të hidhur të Kosovës.”, ka shkruar Elita duke treguar edhe njëherë se pavarësisht çdo gjëje, do ta mbështesë gjithmonë babain e dy fëmijëve të saj.