Lajmet E fundit

Nëse njëra do të zgjidhej presidente…kush do të ishte më e denjë, z.Kodheli apo z.Topalli? Votoni në lajm

Ílíɾ Metës í mbɑɾon mɑndɑtí sí pɾesídent í Shqípëɾísë në koɾɾík të këtíj vítí dhe vendít tonë í dʋhet një pɾesídent í ɾí.

Kɑnë fíllʋɑɾ që tɑní të pëɾmendet kɑndídɑtʋɾɑt e mʋndshme që jɑnë bɾendɑ sfeɾës polítíke. Bëhet fjalë për 2 emra zonjash të cilat njihen në skenën politike tashmë. Është fjala për zonjën Mimi Kodheli, tashmë pjesë e parlamentit të Shqipërisë dhe ish kryeparlamentaren e vendit zonjën Jozefina Topalli.

Andaj nëse njëra do të zgjidhej presidente…kush do të ishte më e denjë, z.Kodheli apo z.Topalli? Votoni në lajm