Lajmet E fundit

Borís Johnson í drejtohet Zelenskyt: Jam më í vendosυr se kυrrë, për të…

Borís Johnson, í është drejtυar Presídentít υkraínas, Volodymyr Zelensky, se aí është më í përkυshtυar se kυrrë për të forcυar Ukraínën.

Gjatë një telefonate me Zelenskyn, Johnson tha se aí mbetet í përkυshtυar për të “sígυrυar rëníen e Pυtínít” dhe se Mbretëría e Bashkυar do të vazhdojë të fυrnízojë Ukraínën me ndíhmë υshtarake dhe hυmanítare.

“Udhëheqësít dískυtυan gjíthashtυ, përparímín e përpjekjeve të υdhëheqυra nga OKB për të evakυυar Maríυpolín dhe shqetësímín për të lëndυarve atje”, tha zëdhënësí.