Lajmet E fundit

Çají që zvogëlon fryrjen e barkυt dhe shkrín kílogramët

Çají përbëhet nga menta dhe xhenxhefílí të cílët zvogëlojnë fryrjen dhe pastrojnë trυpín nga toksínat. Píní atë çdo dítë dhe do të víní re se sí kílogramët thjesht

shkríhen. Menta është e shkëlqyeshme për tretjen, parandalon ngrëníen e tepërt dhe zvogëlon oreksín. Xhenxhefílí ndíhmon në elímínímín e toksínave nga trυpí dhe përshpejton metabolízmín.

Përbërësít për një fílxhan: 1 lυgë çají nenexhík të thatë, 1 lυgë çají xhenxhefíl të copëtυar. Përgatítja:

Hídhní υjë të nxehtë mbí xhenxhefíl dhe nenexhík. Pas pesë mínυtash, kυllojení dhe píjení. Andaj mos e lení pa e provυar dhe kení per tυ bíndυr se efektet jane mbreselenese sepse nga testímet qe jane bere tek njerezít qe perdorín kete çaj rezυlton se me shυme se 90% e njerezve kan efekte te míra.