Lajmet E fundit

Rama me projektin e rradhës kor.ruptues reklamon kështjellën e Ymer Lalës/ Denoncimi: Kupolë strehimi për personazhet e dosjes 184

Kryeministri Edi Rama ka reklamuar si bujtinë një kështjellë të ndërtuar në Peshkopi, buzë lumit Drin, duke e paraqitur si investim të em.igrantëve të cilët janë kthyer në tokat e gjyshërve.

Por sipas një den.oncimi të avokatit Shaqir Manjani, kjo vilë është e personazhit të botës së krimit Ymer Lala, e cila ka shërbyer si kupolë për stre.himin e personazheve të dosjes 184.

Sipas avokatit, kryeministri Rama e ka reklamuar si bujtinë turistike por në të vërtetë e ka subvencionuar vetë. ‘Ka marrë edhe financim nga grantet e BE me ndihmën e AZHBR. Thonë 500 mijë €. Ky është sk.andal. Kshu e ka shit kryeministri’, thotë Manjani.

Manjani ironizon edhe me SPAK, ku sipas tij të ‘flasi me Ulsien dhe të nisin hetimin’.